Tingenes internett begynner med dine ting. Halvdagsseminar 7 des.

Sted: Microsoft på Lysakerlokket.
Adresse: Lysaker Torg 45, Lysaker, Norge - Se kart
Tid: 07.12.2015, kl. 11/24/15 09:30 - kl. 11/24/15 11:45
Pris: Gratis

Tingenes Internett er ikke en fremtidsvisjon. Det er det første trinnet til å skape en virkelig digital forretning – og det starter med dine ting – dine anleggsmidler og dataene de produserer, skytjenester og business intelligence-verktøy. Det er der dine ting på internett er. Ved å implementere en strategi for å utnytte potensialet ved tingenes internett, kan du prioritere vekstmuligheter og innovasjon i stedet for å overvåke de daglige prosessene.

I Microsoft mener vi at tingenes internett starter med det som betyr mest for bedriften. Utnytt eksisterende investeringer, knytt dine kjerneprosesser til folk og infrastruktur, og utnytte data på nye måter. På denne måten kan du gjøre umiddelbare endringer basert på data i sann tid.

Bli med oss på dette unike seminaret og lær om :
• Hvordan du kan starte med dine ting
• Få mer ut av eksisterende investeringer
• Knytt sammen det utstyret du har
• Bygge en skalerbar plattform

Dato: Mandag 7 desember
Tid: 09.30-12.30
Sted: Microsoft Norge, Lysaker Torg 45, Lysaker

Agenda:

09:30
Seminaret åpner

ved Microsoft

09:35
Hør hvordan Tingenes Internett er klar for dine ting – og hvordan komme raskt i gang med liten risiko.
Markedet for Tingenes Internett er i ferd med å bli modent. Bedrifter kan enkelt komme i gang med ferdigkonfigurerte løsninger til en rimelig penge. Denne keynoten vil ta for seg hvordan denne teknologien kan hente inn- og analysere data som i dag ikke benyttes for å gi bedre innsikt og bistå virksomheter til å ta smartere avgjørelser. Vi vil vise eksempler på kunder fra hele Europa som allerede har lykkes med Tingenes Internett.
ved Mikkel Orheim

10:15
Pause med kaffeservering

10:25
Hvordan komme i gang med Microsofts versjon av Tingenes Internett
Denne presentasjonen vil gi en oversikt over «Azure IoT Services» og bruksområder som hvordan sette opp IoT enheter, overvåkning i sanntid og implementering av avviksalarmer.
ved Pedro Dias

10:55
Mine datamengder er større enn dine!
I denne presentasjonen Altran vil snakke om hvordan den stadig økende mengden av data kan utnyttes for å forbedre forretningsprosesser og skape nye inntektskilder. De vil beskrive hvordan vi bruker maskinlæring og kunstig intelligens for å hente ut verdien som ligger i data og beskriver også mulighetsrommet for sanntidsutnyttelse av denne informasjonen.
ved Torulf Mollestad, Altran

11:45
Avslutning og mingling/lunsj

Bor eller jobber du langt fra Lysaker?
Vi har streaming av seminaret slik at du som ikke har mulighet å reise hit likevel kan få med deg det faglige innholdet.
Finn mer informasjon samt påmelding til digital deltakelse på denne link.

Med vennlig hilsen
Microsoft

Addresse: Lysaker Torg 45, Lysaker, Norge

About the Author